nl | fr

Opleidingen door derden

Opleidingen georganiseerd door hogescholen 

 

Vanuit Mederi moedigen wij onze zorgverstrekkers aan om zich voortdurend bij te scholen. Hierdoor willen wij een hogere zorgkwaliteit kunnen aanbieden. Hogescholen hebben een ruim aanbod onder de vorm van een navorming of een postgraduaat. Onderstaand kunnen jullie een overzicht vinden van enkele kwaliteitsvolle opleidingen. 

 

Vorming referentieverpleegkundige in de wondzorg 

De doelgroep voor deze opleiding zijn verpleegkundigen werkzaam in de ziekenhuissector, thuisgezondheidszorg en in woon-en zorgcentra.

De opleiding bestaat uit 7 lesdagen, start op 19 september en vindt plaats aan de PXL in Hasselt.

Meer info en het programma vindt u via deze koppeling: http://www.pxl.be/Pub/Home/Agenda/Congress-Agenda/Referentieverpleegkundige-wondzorg.html?filter=208

 

Opleiding Zorgregisseur 2018

 

Opleiding tot lokale zorgregisseur die vanuit de thuiszorgpraktijk aan het werk gaat of tot zorgregisseur met bijzondere expertise inzake de materie 'personen met een beperking'.

Organisatie: De Ceder vzw, Leertafel TOM in samenwerking met Zorgdorpen.

Meer info en data: klikken.

Recente berichten

25/04/2018

Aanpassingen nomenclatuur van de verpleegkundige verstrekkingen op 1 juni 2018

De nomenclatuur van de verpleegkundige verstrekkingen wordt op 1 juni 2018 aangepast. De belangrijkste vernieuwing is het invoeren van het 'mondeling voorschrift'. 

3/04/2018

Bepaalde diabetespatiënten krijgen educatieverstrekkingen terugbetaald

Vanaf 1 mei 2018 heeft een subdoelgroep patiënten met een zorgmodel ‘Opvolging van een patiënt met diabetes type 2’ recht op terugbetaalde diabeteseducatieverstrekkingen verleend door een multidisciplinair team, op voorschrift van de huisarts.

26/03/2018

Mederi investeert samen met Orbid in kwaliteit

Van zelfscan naar kwaliteitscertificaat....

Assist
Comfortlift
CBB Leuven
SCA
Volvo Cars
Zorgpunt
AMMA
Precura
Coloplast
Tops
Partena