nl | fr
Mederi stapt 100 kilometer voor een goed doel … en we rekenen op jouw steun

Mederi stapt 100 kilometer voor een goed doel … en we rekenen op jouw steun

Na deelnames aan de Antwerp Ten Miles en de Battle of the Ardennes eerder dit jaar, stoomt Mederi zich klaar voor de volgende sportieve uitdaging: de Dodentocht in en rond Bornem op 14 en 15 augustus 2015 (www.dodentocht.be).

Deze keer gaan we tot het uiterste voor een wel zeer mooi doel!

Onder Mederi’ s motto “Samen kan je meer en beter” zullen Paul, Martijn en Joost trachten de 100 km tot een goed einde te brengen en dit ten voordele van Infimosa, het gezamenlijk project van Mederi en Congodorpen (www.congodorpen.be).

Waar we het voor doen: Infimosa tracht om de aankoop van enkele “Kits centre de santé” te realiseren voor hun verschillende gezondheidscentra in Congo. Deze kit bevat al het noodzakelijke om een gezondheidscentrum mee op te starten.

Mederi beseft maar al te goed dat deze kits essentieel zijn om aan kwalitatieve zorgverlening te doen en wil dus ook graag een steentje bijdragen.

In een verpleegset vinden we zaken die voor ons vanzelfsprekend lijken, maar waar zorgverstrekkers in Congo een grote nood aan hebben: een stethoscoop, injectiemateriaal of een bloeddrukmeter zijn ginds immers nog geen dagelijkse kost.

Gezien de prijs van deze verzorgingssets (€ 750 per stuk) is het helaas niet altijd makkelijk om de gezondheidscentra hier van te voorzien en dus kan Infimosa elke steun gebruiken.

Samen met uw hulp wil Mederi proberen om 5 van deze kits te schenken aan Infimosa en hen op deze manier een volgende stap te helpen zetten in de richting van een waardige gezondheidszorg.

Mederi wil dus ook u uitnodigen om onze ‘dodentocht stappers’ mee aan te moedigen en zo Infimosa te steunen. Dit kan door de sponsoring van een te bepalen bedrag per afgelegde kilometer, waarbij u zelf kiest hoeveel u per kilometer ondersteunt (vb : indien je 0,5 euro per kilometer sponsort, kost dit u maximaal 50 euro)

Vanaf een sponsoring van € 40 kan u van Infimosa een fiscaal attest verkrijgen. Sponsoren doet u door onderstaande in te vullen en - of te te bezorgen aan secretariaat@mederi.be en de storting uit te voeren.

 

Dank bij voorbaat!

Ik, ……………………………………………………………………, verklaar hierbij de stappers van Mederi te sponsoren voor een bedrag van ………….. euro per kilometer. Indien ze de honderd kilometer als team volbrengen betaal ik …………… euro voor het project “Kits centre de santé” van Infimosa op rekening van Congodorpen vzw, Geldenaaksebaan 322 bus 2 te 3001 Heverlee: BE27 7855 4290 6173 met als vermelding “Infimosa Dodentocht”

 

Handtekening

Assist
Comfortlift
CBB Leuven
SCA
Volvo Cars
Zorgpunt
AMMA
Precura
Coloplast
Tops