nl | fr
Een Personenalarm waar je als praktijk thuisverpleging echt “JA” op zegt

Een Personenalarm waar je als praktijk thuisverpleging echt “JA” op zegt

Onze keuzecriteria waren helder: we zochten een partner die een praktijk alle ruimte geeft om te focussen op goede thuisverpleging zonder bijkomende inspanningen op het vlak van administratie, facturatie, coördinatie van installatie of herstellingen van een Personenalarm. Een partner die denkt aan het comfort van én de praktijk én de patiënt. Zorgtechnologiebedrijf FocusCura gaf ons die garantie.

Gewoonweg gemakkelijk

Aan de hand van een heldere infofiche adviseer je jouw patiënt over onze Personenalarm-oplossing. Je plaatst online de bestelling bij FocusCura en klaar. Mederi zorgt voor de facturatie, FocusCura voor installatie en activering binnen de 5 werkdagen. Jouw cliënt heeft geen Personenalarm meer nodig? FocusCura haalt zelf het toestel op. Je hoeft niets te doen.

Geen alarm- maar een zorgcentrale

In geval van nood krijgt jouw patiënt een verpleegkundige aan de lijn. Professioneel opgeleid en perfect in staat om de noodoproep te analyseren. Is een interventie noodzakelijk dan neemt de zorgcentrale met jouw praktijk contact op. Ze schetsen helder het probleem en blijven met de patiënt in contact tot je er bent. Zo hoort het.

Je hoeft als praktijk thuisverpleging geen helpdesk te spelen

Zorgtechnologie is de essentie van FocusCura. Met zo’n 65.000 gebruikers stellen ze alles in het werk dat hun oplossingen écht werken. Elke week gebeurt er automatisch een stille testmelding. Krijgt FocusCura een foutmelding dan plannen ze onmiddellijk een interventie. Is er tussentijds een technisch probleem dan belt jouw cliënt rechtstreeks naar FocusCura, 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Dát is de service waar je als praktijk naar op zoek bent. Niet?

Ook aanvullende oplossingen

Mederi koos voor FocusCura omdat ze ook aanvullende oplossingen hebben die zorgbehoevenden langer comfortabel thuis laat blijven. Rook- of CO2-melders bijvoorbeeld. Of extra zenders. Mobiele alarmeren voor patiënten die nog het huis uit kunnen. Of een “digitale sleutel”: een beveiligde app zodat het uitwisselen van sleutels en die vervelende sleutelbos tot het verleden behoren. Met FocusCura zitten we bij een partner die innovatieve oplossingen ontwikkelt voor patiënt én zorgverlener.

 

Stimuleer het “nieuwe werken” en ontvang een iPad

Meld je voor 1 juni 2016 aan als “Partner Personenalarmering”. Doe het snel: we laten slechts 30 praktijken toe. In de loop van juni nodigen we jou uit voor een educatieve en leuke startmeeting. We lichten het partnerprogramma toe, vertellen hoe je cliënten digitaal aanmeldt en demonstreren ook de andere zorgtechnologische oplossingen van FocusCura.

Bovendien: aan het einde van de bijeenkomst krijg je een iPad mee naar huis, in bruikleen. Indien je binnen 12 maanden 25 klanten aanmeldt, dan is de iPad voor jou of jouw team.

Inschrijven kan via mail naar Patsy.vanhoolandt@mederi.be

Assist
Comfortlift
CBB Leuven
SCA
Volvo Cars
Zorgpunt
AMMA
Precura
Coloplast
Tops