nl | fr
De juiste lift voor uw patiënt

De juiste lift voor uw patiënt

Comfortlift biedt het meest uitgebreide gamma aan trapliften en alternatieve oplossingen in België. We hebben trapliften met een enkele rail (monorail),  met een dubbele rail en zelfs trapliften die meer dan 190 kilo aankunnen. Als een traplift niet de beste oplossing is, dan zijn er andere alternatieven zoals hefplateaus en huisliften. Maar wat is de juiste oplossing voor uw patiënt? We zetten de belangrijkste vragen op een rijtje. Bespreek dit met uw patiënt en wij zorgen voor de rest.

1. Wat is het budget?

Laten we het kopen van een traplift vergelijken met het kopen van een auto. Net als een traplift, wordt een auto geleverd volgens specifieke, individuele wensen. Houdt uw patiënt van luxe of van eenvoud? Welk model past het beste bij zijn of haar situatie? Vraagt hij of zij veel opties of juist niet? Comfortlift maakt elke traplift op maat. De prijs is dus afhankelijk van het formaat van de trap, het model traplift en de opties. Bespreek dus het budget en de wensen met uw patiënt.

2. Welk soort trap heeft uw patiënt?

Onze trapliften passen op bijna elke trap: ook op een steile trap, een bochtige trap en een smalle trap. Binnen en buiten, op één of meerdere verdiepingen. Wij meten de breedte van het trapgat op, bekijken of het een steile trap is, noteren het aantal bochten en het aantal verdiepingen. Zo kan Comfortlift uw patiënt een passend model voorstellen.

3. Hoeveel tijd is er nodig voor installatie?

Uw patiënt hoeft geen schrik te hebben voor ingrijpende verbouwingen. Een traplift installeren gaat sneller dan u denkt: slechts een halve werkdag! De installatie komt neer op het boren van kleine gaatjes om de rail te bevestigen. Dit kan in de trap zelf of in de muur.

4. Wat is de nazorg?

Na plaatsing van een trap- of huislift leggen wij uitgebreid uit hoe alles werkt Met regelmatig onderhoud heeft uw patiënt de zekerheid van een goede werking en lange levensduur. Bij Comfortlift kan hij of zij kiezen voor onderhoudscontracten op maat. Wij hebben een eigen serviceploeg 24 uur op 24 uur, 7 dagen per week klaarstaan in heel België.

5. Wat als de patiënt geen traplift wil?

Comfortlift is een voorloper met innovatieve oplossingen voor het overbruggen van hoogteverschillen in huis. Met de Avansis ML en Avansis DHM hebben we twee nieuwe compacte liften in ons gamma. Ze nemen zeer weinig ruimte in beslag en ze zijn reuze praktisch. De plateaulift Avansis ML is een betaalbare oplossing om kleine hoogtes binnen of buiten te overbruggen. De Avansis DHM is een huislift op maat om verschillende verdiepingen te bereiken. U kan dus gerust een alternatief voorstellen. Onze specialist komt vervolgens graag een keer kijken om te zien welke mogelijkheden de thuissituatie biedt.

Artikel i.s.m. Comfortlift. Meer weten?

ComfortliftWenst u een vrijblijvend gesprek over de vele mogelijkheden? Wilt u meer weten over eventuele subsidies? Bel gratis naar Comfortlift op 0800 20 950 of surf naar onze website: www.comfortlift.be. Of kom alles zelf bekijken in onze toonzalen in Waregem, Wemmel of Battice (op afspraak).

 

Assist
Comfortlift
CBB Leuven
SCA
Volvo Cars
Zorgpunt
AMMA
Precura
Coloplast
Tops