nl | fr
De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow live bij Mederi - partner Dominiek Savio

De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow live bij Mederi - partner Dominiek Savio

Vandaag wordt de gloednieuwe ‘Ik ga ervoor’- campagne gelanceerd. Er zijn nog steeds handen te kort in de zorg- en welzijnssector en dus wil de Vlaamse Overheid jongeren helpen bij hun studiekeuze en geïnteresseerden laten kennismaken met de sector van de gezondheidszorg door de zorgberoepen in de kijker te stellen.

Zo strijkt radiozender MNM zondag 23 en maandag 24 april 2017 neer bij Mederi - partner Dominiek Savio in Gits om van hieruit met de Chiromeisjes De Kadullekes uit Hooglede radio te maken!

De Chiromeisjes 'kamperen' in Dominiek Savio, een instelling die zich inzet voor mensen met een beperking. Op zondag draaien ze ook mee in de weekendwerking van de organisatie en worden ze ingeschakeld om bedden op te maken, te helpen bij het middagmaal, het duwen van rolstoelen naar de Schijt je Rijk - actie ten voordele van Samen Kansen Bouwen of om avondactiviteit te organiseren...

Op zondagnamiddag zendt MNM tussen 16u en 19u een inhoudelijk programma uit en maandagochtend e live tijdens de spits met wordt de alomgekende Grote Peter Van de Veire Ochtendshow live uitgezonden vanop het kasteeldomein van Dominiek Savio, waar iedereen uiteraard van harte welkom is!

Live meeluisteren kan dus op:

  • Zondag 23 april 2017 (16u - 19u) - vanuit Dominiek Savio
  • Maandag 24 april 2017 (6u - 9u) - vanuit Mariasteen

 

Zelf interesse in een zorgjob? Neem een kijkje op www.ikgaervoor.be of neem direct de afslag richting de zelfstandige thuisverpleging en klik verder naar www.zelfstandig-verpleegkundige-worden.be

 

 

Assist
Comfortlift
CBB Leuven
SCA
Volvo Cars
Zorgpunt
AMMA
Precura
Coloplast
Tops