nl | fr
Comfortlift: een trap hoeft geen drempel te zijn

Comfortlift: een trap hoeft geen drempel te zijn

Wie minder mobiel is maar wel voldoende zelfstandig is om langer thuis of in een thuisvervangende omgeving te wonen, wordt al snel geconfronteerd met trappen.

Comfortlift speelt in op de groeiende vraag naar oplossingen voor minder mobiele personen die zich tussen verschillende verdiepingen moeten en willen kunnen verplaatsen. Comfortlift beschikt over het ruimste aanbod in België.

Voor elke omgeving de gepaste lift

Trapliften

Een stoeltje op een rail tegen de muur of op de trap bevestigd waarmee de bewoner op een veilige manier de trap kan nemen. Beschikbaar voor zowel een rechte als gebogen trap, met één of meerdere bochten en over meerdere verdiepingen. Er is zelfs een lift die tot 190 kilogram aankan.

Huisliften

De klassieke lift, maar aangepast voor een huis of een thuisvervangende omgeving tot maximum 6 verdiepingen.

Hefplateaus

De oplossing voor wie in een rolstoel zit. Geschikt voor binnen en buiten. Overbrugt enkele treden tot zelfs een volwaardige trap naar een andere verdieping.

Omkaderd met advies en service

Door onze uitgebreide ervaring denkt Comfortlift aan mogelijkheden waar u zelf niet bij stilstaat. Zo vinden we oplossingen die uw mobiliteit waarborgt op korte én op lange termijn. Bovendien beschikt Comfortlift over een uitgebreid netwerk van lokale techniekers en adviseurs over heel België die 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 beschikbaar zijn voor u.

U wil meer informatie of ons aanbod bekijken? Bel ons gratis op 0800 20 950 voor een vrijblijvend advies of bezoek onze showroom in Waregem of Wemmel (liefst op afspraak).  www.comfortlift.be

Assist
Comfortlift
CBB Leuven
SCA
Volvo Cars
Zorgpunt
AMMA
Precura
Coloplast
Tops