nl | fr

Tarificatie, facturatie ... en meer

Prestaties efficiënt tariferen en factureren ligt aan de basis van het inkomstenmodel van een zelfstandige praktijk thuisverpleging. Mederi omringt u met een mix aan diensten waardoor u voortaan relaxer tarifeert en factureert. U kiest daarbij zelf de software waarmee u werkt: we adviseren SoftN, Care4Nurse of Care-Ace.

Maar we willen het u nog gemakkelijker maken

Via onze informaticapartner (TDM3) kunnen we u helpen met de software-inrichting van uw praktijk: keuze van een software voor tarificatie, facturatie en praktijkbeheer tot en met uw volledige setup voor e-facturatie, Vitalink en eHealth.

De voordelen van samenwerking met Mederi op een rijtje

Gebruiksvriendelijke gehomologeerde software

U kiest vrij het pakket waarmee u wil werken. Mederi adviseert SoftN, Care4Nurse of Care-Ace.  

Helpdesk voor uw softwarevragen

Voor de gehomologeerde softwarepakketten waarmee we samenwerken, verzorgen we ook de helpdesk. Dankzij onze kennis van hoe een praktijk werkt, RIZIV-reglementering én de software, beantwoorden we uw vragen to the point.

Kwaliteitscontrole van de ingegeven prestaties

We verminderen uw risico op verworpen uitgaven en vergroten de kans dat de verzekeringsinstellingen u tijdig uw geleverde prestaties uitbetalen.

Altijd up to date met wet- en regelgeving

Mederi geeft informatie en advies m.b.t. de correcte toepassing van de wet- en regelgeving Zowel naar zelfstandige praktijken thuisverpleging als naar onze softwarepartners. Dit garandeert een snelle implementatie van nieuwigheden in onze software

2 uitbetalingen/maand

Waar andere diensten slechts 1 maal per maand uitbetalen stort Mederi 2 maal per maand door de verzekeringsinstellingen gestorte bedragen door. Zo beschikt u doorlopend over voldoende cash.

Transparante overzichten

Na facturatie weet u perfect wat uw omzet is als praktijk en per individuele verstrekker. Zo legt u de basis voor een goed financieel beheer en een correcte uitbetaling van uw (zelfstandig) thuisverpleegkundigen en zorgkundigen.

Efficiënte follow-up van verworpen prestaties

Leden van Mederi Erkende Dienst Thuisverpleging kunnen rekenen op informatie en advies waardoor verworpen prestaties op korte termijn worden omgezet in een definitieve Ja of Neen. 

IT-installatie en -configuratie

Welke hard- of aanvullende software verhoogt de bedrijfszekerheid voor uw zelfstandige praktijk thuisverpleging? Hoe werkt u veilig mobiel? Hoe configureert u e-facturatie, Vitalink of eHealth? Via onze informaticapartner TDM3 krijgt u de gepaste antwoorden.

Lid worden van Mederi?
Vacatures bij Mederi-praktijken
Opleidingen door Mederi

U wil uw huidige tarificatie- en facturatieproces optimaliseren?
U zoekt advies m.b.t. welke aanpak en software u hierbij kunnen helpen?

Recente berichten

20/10/2017

Zorgpunt: thuiszorg- en incontinentiemateriaal tegen speciale tarieven

Sinds een tijdje partnert Mederi met Zorgpunt. Dit om de Mederi-praktijken te ondersteunen in het snel en efficiënt voorzien van kwaliteitsvol thuiszorgmateriaal en incontinentieverzorging voor hun patiënten, tegen speciale tarieven. Zorgpunt zorgt voor de bestellingen van Mederi-leden met hetzelfde engagement waarmee zelfstandige thuisverpleegkundigen hun patiënten verzorgen. Interview met Mieke Vanseuningen (GMV Thuisverpleging) en Dominique Blanckaert (Zorgpunt).

20/10/2017

Kevin Bas: "Goed dat ik de samenwerking met SOL heb leren kennen"

Kevin Bas lanceerde in april 2016 zijn praktijk “De ronde van Bas”. Vandaag zijn ze met vier gedreven thuisverpleegkundigen. “Om mensen langer in hun vertrouwde omgeving te houden, deden wij soms zelf niet-verpleegkundige taken. Vandaag doen we hiervoor beroep op Mederi-partner Solidariteit voor het Gezin (SOL).”

20/10/2017

De Mens Centraal geeft OZC Sint-Vincentius mee ademruimte

Dat veranderingen in de wetgeving instellingen soms verplicht om hun werkwijze in vraag te stellen, ondervonden ze bij Ondersteunings- en ZorgCentrum Sint-Vincentius aan de lijve. Mederi krijgt een plaats in de vernieuwde zorgorganisatie.

Assist
Comfortlift
CBB Leuven
SCA
Volvo Cars
Zorgpunt
AMMA
Incozina
Coloplast