nl | fr

Mederi helpt u groeien in kwaliteit, praktijkmanagement en omzet

Wat voor patiënten een eenvoudige vraag is, een spuitje, wassen en kleden, wondzorg, … vraagt achter de schermen een hele organisatie met steeds meer administratie, organisatie, kwaliteitseisen en specialisatie.

Bij Mederi vindt u een totaalaanpak waardoor u zelf de touwtjes in handen houdt maar als zelfstandige praktijk thuisverpleging of thuisverpleegkundige toch de mogelijkheden en de middelen krijgt om uw ambities scherp te stellen en te realiseren.

Tarificatie, facturatie, ...

Diensten waardoor praktijkbeheer relaxer verloopt: software voor tarificatie en facturatie, planning, verpleegkundig dossier, …

Meer patiënten

Mederi is een bruggenbouwer en creëert structurele samenwerkingen tussen de eigen praktijken, eigen en andere praktijken of andere spelers in het thuiszorglandschap.

Praktijkondersteuning

Mederi helpt u een toekomstvisie te ontwikkelen en deze te vertalen naar keuzes op korte termijn waarover u zelf in alle onafhankelijkheid beslist.

Onafhankelijk kwaliteitslabel

Steeds meer grotere zorggroepen werken samen met Mederi. Zij verwachten eenzelfde kwaliteit van elke Mederi-praktijk waarmee ze samenwerken.

Een uitgebreider aanbod

Ontwikkel een duurzame relatie met uw patiënten door op te treden als een centraal aanspreekpunt voor thuiszorg.

Lid worden van Mederi?
Vacatures bij Mederi-praktijken
Opleidingen door Mederi

De kracht van Mederi

Lokale teams omkaderd door een innovatieve en dynamische organisatie waardoor u kansen krijgt die u als praktijk of zelfstandig thuisverpleegkundige alleen moeilijk kunt realiseren.

U wil warme en kwaliteitsvolle zorg combineren met zorgondernemerschap en een gezonde groei als zelfstandige praktijk thuisverpleging?

Recente berichten

14/11/2018

Eerstelijnsorganisaties geven met minister Vandeurzen de samenwerking rond het medicatieschema een duw in de rug

Op 14 november 2018 werd door een aantal koepelorganisaties (éénlijn.be, Domus Medica, VAN, Huis voor Gezondheid, Kartel Zelfstandige Thuisverpleging , eVita thuisverpleging, Wit-Gele Kruis en het Vlaams Patiëntenplatform) uit de eerste lijn een visienota aan de minister overhandigd. Het initiatief voor de visienota kwam er na de vaststelling dat gegevensdeling rond het Vitalink medicatieschema een uitdaging bleek voor het werkveld.

25/09/2018

Mederi gaat voor kwaliteit in de gezondheidszorg

Maar liefst 1000 verpleeg- en zorgkundigen maken deel uit van het grote Mederi-netwerk. Daarmee zijn we ruimschoots de grootste erkende dienst thuisverpleging die bestaat uit zelfstandige verpleegpraktijken. We zijn ervan overtuigd dat alle thuisverpleegkundigen en -zorgkundigen kwaliteit leveren, maar bij Mederi gaan we een stapje verder.

20/08/2018

Thuisverpleegkundigen zijn het beu om bestempeld te worden als fraudeurs binnen de gezondheidszorg

Het is nu genoeg geweest. Ieder jaar opnieuw kan men er zeker van zijn dat er wel iemand is die wil 'scoren' met de resultaten van het jaarverslag van de DGEC (Dienst voor geneeskundige evaluatie en controle van het RIZIV). Het is dan alsof die persoon zelf op onderzoek is geweest en iets wonderbaarlijks ontdekt heeft.

Assist
Comfortlift
CBB Leuven
SCA
Volvo Cars
Zorgpunt
AMMA
Precura
Coloplast
Tops