nl | fr

Meer patiënten

Mederi gelooft in de logica dat een gezonde praktijk groeit. In kwaliteit, in aantal patiënten, aantal medewerkers, in omzet. We stellen echter vast dat steeds meer praktijken het moeilijk hebben om nieuwe patiënten aan te trekken.

Een heldere visie en missie  draagt hiertoe bij. Maar Mederi neemt ook een rol als bruggenbouwer op zich. 
 

1.000 nieuwe patiënten op jaarbasis

Mederi sluit partnerships af die u als individuele praktijk alleen wellicht niet kunt realiseren. We zijn het centrale aanspreekpunt voor uitbaters van assistentiewoningen of grotere zorggroepen die vaak over heel Vlaanderen en Brussel actief zijn.

Op hun vraag ontwikkelden we een kwaliteitslabel waardoor we op basis van heldere verwachtingen en afspraken goede samenwerkingen met lokale praktijken kunnen afsluiten. De audit voor het behalen van het kwaliteitslabel zal gebeuren door een onafhankelijke derde partij.
 

Lid worden van Mederi?
Vacatures bij Mederi-praktijken
Opleidingen door Mederi

U wil graag bekijken hoe uw praktijk in het Mederi-zorgnetwerkplan kan ingeschakeld worden?

Recente berichten

14/11/2018

Eerstelijnsorganisaties geven met minister Vandeurzen de samenwerking rond het medicatieschema een duw in de rug

Op 14 november 2018 werd door een aantal koepelorganisaties (éénlijn.be, Domus Medica, VAN, Huis voor Gezondheid, Kartel Zelfstandige Thuisverpleging , eVita thuisverpleging, Wit-Gele Kruis en het Vlaams Patiëntenplatform) uit de eerste lijn een visienota aan de minister overhandigd. Het initiatief voor de visienota kwam er na de vaststelling dat gegevensdeling rond het Vitalink medicatieschema een uitdaging bleek voor het werkveld.

25/09/2018

Mederi gaat voor kwaliteit in de gezondheidszorg

Maar liefst 1000 verpleeg- en zorgkundigen maken deel uit van het grote Mederi-netwerk. Daarmee zijn we ruimschoots de grootste erkende dienst thuisverpleging die bestaat uit zelfstandige verpleegpraktijken. We zijn ervan overtuigd dat alle thuisverpleegkundigen en -zorgkundigen kwaliteit leveren, maar bij Mederi gaan we een stapje verder.

20/08/2018

Thuisverpleegkundigen zijn het beu om bestempeld te worden als fraudeurs binnen de gezondheidszorg

Het is nu genoeg geweest. Ieder jaar opnieuw kan men er zeker van zijn dat er wel iemand is die wil 'scoren' met de resultaten van het jaarverslag van de DGEC (Dienst voor geneeskundige evaluatie en controle van het RIZIV). Het is dan alsof die persoon zelf op onderzoek is geweest en iets wonderbaarlijks ontdekt heeft.