nl | fr

Meer patiënten

Mederi gelooft in de logica dat een gezonde praktijk groeit. In kwaliteit, in aantal patiënten, aantal medewerkers, in omzet. We stellen echter vast dat steeds meer praktijken het moeilijk hebben om nieuwe patiënten aan te trekken.

Een heldere visie en missie  draagt hiertoe bij. Maar Mederi neemt ook een rol als bruggenbouwer op zich. 
 

1.000 nieuwe patiënten op jaarbasis

Mederi sluit partnerships af die u als individuele praktijk alleen wellicht niet kunt realiseren. We zijn het centrale aanspreekpunt voor uitbaters van assistentiewoningen of grotere zorggroepen die vaak over heel Vlaanderen en Brussel actief zijn.

Op hun vraag ontwikkelden we een kwaliteitslabel waardoor we op basis van heldere verwachtingen en afspraken goede samenwerkingen met lokale praktijken kunnen afsluiten. De audit voor het behalen van het kwaliteitslabel zal gebeuren door een onafhankelijke derde partij.
 

Lid worden van Mederi?
Vacatures bij Mederi-praktijken
Opleidingen door Mederi

U wil graag bekijken hoe uw praktijk in het Mederi-zorgnetwerkplan kan ingeschakeld worden?

Recente berichten

25/04/2018

Aanpassingen nomenclatuur van de verpleegkundige verstrekkingen op 1 juni 2018

De nomenclatuur van de verpleegkundige verstrekkingen wordt op 1 juni 2018 aangepast. De belangrijkste vernieuwing is het invoeren van het 'mondeling voorschrift'. 

3/04/2018

Bepaalde diabetespatiënten krijgen educatieverstrekkingen terugbetaald

Vanaf 1 mei 2018 heeft een subdoelgroep patiënten met een zorgmodel ‘Opvolging van een patiënt met diabetes type 2’ recht op terugbetaalde diabeteseducatieverstrekkingen verleend door een multidisciplinair team, op voorschrift van de huisarts.

26/03/2018

Mederi investeert samen met Orbid in kwaliteit

Van zelfscan naar kwaliteitscertificaat....