nl | fr

Meer patiënten

Mederi gelooft in de logica dat een gezonde praktijk groeit. In kwaliteit, in aantal patiënten, aantal medewerkers, in omzet. We stellen echter vast dat steeds meer praktijken het moeilijk hebben om nieuwe patiënten aan te trekken.

Een heldere visie en missie  draagt hiertoe bij. Maar Mederi neemt ook een rol als bruggenbouwer op zich. 
 

1.000 nieuwe patiënten op jaarbasis

Mederi sluit partnerships af die u als individuele praktijk alleen wellicht niet kunt realiseren. We zijn het centrale aanspreekpunt voor uitbaters van assistentiewoningen of grotere zorggroepen die vaak over heel Vlaanderen en Brussel actief zijn.

Op hun vraag ontwikkelden we een kwaliteitslabel waardoor we op basis van heldere verwachtingen en afspraken goede samenwerkingen met lokale praktijken kunnen afsluiten. De audit voor het behalen van het kwaliteitslabel zal gebeuren door een onafhankelijke derde partij.
 

Lid worden van Mederi?
Vacatures bij Mederi-praktijken
Opleidingen door Mederi

U wil graag bekijken hoe uw praktijk in het Mederi-zorgnetwerkplan kan ingeschakeld worden?

Recente berichten

20/10/2017

Zorgpunt: thuiszorg- en incontinentiemateriaal tegen speciale tarieven

Sinds een tijdje partnert Mederi met Zorgpunt. Dit om de Mederi-praktijken te ondersteunen in het snel en efficiënt voorzien van kwaliteitsvol thuiszorgmateriaal en incontinentieverzorging voor hun patiënten, tegen speciale tarieven. Zorgpunt zorgt voor de bestellingen van Mederi-leden met hetzelfde engagement waarmee zelfstandige thuisverpleegkundigen hun patiënten verzorgen. Interview met Mieke Vanseuningen (GMV Thuisverpleging) en Dominique Blanckaert (Zorgpunt).

20/10/2017

Kevin Bas: "Goed dat ik de samenwerking met SOL heb leren kennen"

Kevin Bas lanceerde in april 2016 zijn praktijk “De ronde van Bas”. Vandaag zijn ze met vier gedreven thuisverpleegkundigen. “Om mensen langer in hun vertrouwde omgeving te houden, deden wij soms zelf niet-verpleegkundige taken. Vandaag doen we hiervoor beroep op Mederi-partner Solidariteit voor het Gezin (SOL).”

20/10/2017

De Mens Centraal geeft OZC Sint-Vincentius mee ademruimte

Dat veranderingen in de wetgeving instellingen soms verplicht om hun werkwijze in vraag te stellen, ondervonden ze bij Ondersteunings- en ZorgCentrum Sint-Vincentius aan de lijve. Mederi krijgt een plaats in de vernieuwde zorgorganisatie.