nl | fr

Naar een duurzame patiëntenrelatie met een aanvullend zorgaanbod

Gezonde ondernemingen kijken niet alleen naar wat een klant vandaag vraagt, maar proberen proactief te zijn. Van bij de start in 2004 heeft Mederi bewust ingezet op vernieuwende projecten die lokale praktijken kansen bieden om hun zorgaanbod uit te breiden zodat een patiënt minder behoefte heeft om voor bepaalde diensten een andere partij in te schakelen.

Gespecialiseerde zorg

Op het vlak van diabetes-, palliatieve of wondzorg bestaat een duidelijk kader, inclusief opleidingen. Op een aantal terreinen waarvoor dit nog niet bestaat, zien we een groeiende vraag. Hiervoor ontwikkelde Mederi in samenwerking met partners oplossingen.

  • Vidaza, behandeling van myelodysplastische syndromen, chronische myelomonocytaire leukemie & acute myeloïde leukemie
  • Referentieverpleegkundige (in)continentie

 

Aanvullende thuiszorg

Een groeiende groep zorgbehoevenden wil langer comfortabel thuisblijven. In samenwerking met partners ontwikkelde Mederi oplossingen die u als lokale praktijk aan uw patiënten kan aanbieden. Oplossingen die u als praktijk alleen moeilijk kunt realiseren, komen nu binnen uw handbereik.

 

Onze oplossingen?

  • Professioneel personenalarm: i.p.v. familie of vrienden zorgt u voor kwaliteitsvolle crisisopvang (> meer informatie)
  • Comfortdiensten met dienstencheques (poetsen, koken, wassen, strijken, boodschappen doen)
  • City Care Plus: comforthulp maar ook vervoer, klusjes, woningaanpassingen, administratie, … Wij helpen u bij alles waarvoor u normaal op uw zoon, dochter of een vakman beroep zou doen. En … perfect betaalbaar. Lees meer. 
Lid worden van Mederi?
Vacatures bij Mederi-praktijken
Opleidingen door Mederi

U wil naast thuisverpleging ook aanvullende gespecialiseerde zorg of thuiszorg aanbieden?

Recente berichten

14/11/2018

Eerstelijnsorganisaties geven met minister Vandeurzen de samenwerking rond het medicatieschema een duw in de rug

Op 14 november 2018 werd door een aantal koepelorganisaties (éénlijn.be, Domus Medica, VAN, Huis voor Gezondheid, Kartel Zelfstandige Thuisverpleging , eVita thuisverpleging, Wit-Gele Kruis en het Vlaams Patiëntenplatform) uit de eerste lijn een visienota aan de minister overhandigd. Het initiatief voor de visienota kwam er na de vaststelling dat gegevensdeling rond het Vitalink medicatieschema een uitdaging bleek voor het werkveld.

25/09/2018

Mederi gaat voor kwaliteit in de gezondheidszorg

Maar liefst 1000 verpleeg- en zorgkundigen maken deel uit van het grote Mederi-netwerk. Daarmee zijn we ruimschoots de grootste erkende dienst thuisverpleging die bestaat uit zelfstandige verpleegpraktijken. We zijn ervan overtuigd dat alle thuisverpleegkundigen en -zorgkundigen kwaliteit leveren, maar bij Mederi gaan we een stapje verder.

20/08/2018

Thuisverpleegkundigen zijn het beu om bestempeld te worden als fraudeurs binnen de gezondheidszorg

Het is nu genoeg geweest. Ieder jaar opnieuw kan men er zeker van zijn dat er wel iemand is die wil 'scoren' met de resultaten van het jaarverslag van de DGEC (Dienst voor geneeskundige evaluatie en controle van het RIZIV). Het is dan alsof die persoon zelf op onderzoek is geweest en iets wonderbaarlijks ontdekt heeft.

Assist
Comfortlift
CBB Leuven
SCA
Volvo Cars
Zorgpunt
AMMA
Precura
Coloplast
Tops