nl | fr

Naar een duurzame patiëntenrelatie met een aanvullend zorgaanbod

Gezonde ondernemingen kijken niet alleen naar wat een klant vandaag vraagt, maar proberen proactief te zijn. Van bij de start in 2004 heeft Mederi bewust ingezet op vernieuwende projecten die lokale praktijken kansen bieden om hun zorgaanbod uit te breiden zodat een patiënt minder behoefte heeft om voor bepaalde diensten een andere partij in te schakelen.

Gespecialiseerde zorg

Op het vlak van diabetes-, palliatieve of wondzorg bestaat een duidelijk kader, inclusief opleidingen. Op een aantal terreinen waarvoor dit nog niet bestaat, zien we een groeiende vraag. Hiervoor ontwikkelde Mederi in samenwerking met partners oplossingen.

  • Vidaza, behandeling van myelodysplastische syndromen, chronische myelomonocytaire leukemie & acute myeloïde leukemie
  • Referentieverpleegkundige (in)continentie

 

Aanvullende thuiszorg

Een groeiende groep zorgbehoevenden wil langer comfortabel thuisblijven. In samenwerking met partners ontwikkelde Mederi oplossingen die u als lokale praktijk aan uw patiënten kan aanbieden. Oplossingen die u als praktijk alleen moeilijk kunt realiseren, komen nu binnen uw handbereik.

 

Onze oplossingen?

  • Professioneel personenalarm: i.p.v. familie of vrienden zorgt u voor kwaliteitsvolle crisisopvang (> meer informatie)
  • Comfortdiensten met dienstencheques (poetsen, koken, wassen, strijken, boodschappen doen)
  • City Care Plus: comforthulp maar ook vervoer, klusjes, woningaanpassingen, administratie, … Wij helpen u bij alles waarvoor u normaal op uw zoon, dochter of een vakman beroep zou doen. En … perfect betaalbaar. Lees meer. 
Lid worden van Mederi?
Vacatures bij Mederi-praktijken
Opleidingen door Mederi

U wil naast thuisverpleging ook aanvullende gespecialiseerde zorg of thuiszorg aanbieden?

Recente berichten

20/10/2017

Zorgpunt: thuiszorg- en incontinentiemateriaal tegen speciale tarieven

Sinds een tijdje partnert Mederi met Zorgpunt. Dit om de Mederi-praktijken te ondersteunen in het snel en efficiënt voorzien van kwaliteitsvol thuiszorgmateriaal en incontinentieverzorging voor hun patiënten, tegen speciale tarieven. Zorgpunt zorgt voor de bestellingen van Mederi-leden met hetzelfde engagement waarmee zelfstandige thuisverpleegkundigen hun patiënten verzorgen. Interview met Mieke Vanseuningen (GMV Thuisverpleging) en Dominique Blanckaert (Zorgpunt).

20/10/2017

Kevin Bas: "Goed dat ik de samenwerking met SOL heb leren kennen"

Kevin Bas lanceerde in april 2016 zijn praktijk “De ronde van Bas”. Vandaag zijn ze met vier gedreven thuisverpleegkundigen. “Om mensen langer in hun vertrouwde omgeving te houden, deden wij soms zelf niet-verpleegkundige taken. Vandaag doen we hiervoor beroep op Mederi-partner Solidariteit voor het Gezin (SOL).”

20/10/2017

De Mens Centraal geeft OZC Sint-Vincentius mee ademruimte

Dat veranderingen in de wetgeving instellingen soms verplicht om hun werkwijze in vraag te stellen, ondervonden ze bij Ondersteunings- en ZorgCentrum Sint-Vincentius aan de lijve. Mederi krijgt een plaats in de vernieuwde zorgorganisatie.

Assist
Comfortlift
CBB Leuven
SCA
Volvo Cars
Zorgpunt
AMMA
Incozina
Coloplast