nl | fr

Mederi helpt u groeien in kwaliteit, praktijkmanagement en omzet

Wat voor patiënten een eenvoudige vraag is, een spuitje, wassen en kleden, wondzorg, … vraagt achter de schermen een hele organisatie met steeds meer administratie, organisatie, kwaliteitseisen en specialisatie.

Bij Mederi vindt u een totaalaanpak waardoor u zelf de touwtjes in handen houdt maar als zelfstandige praktijk thuisverpleging of thuisverpleegkundige toch de mogelijkheden en de middelen krijgt om uw ambities scherp te stellen en te realiseren.

Tarificatie, facturatie, ...

Diensten waardoor praktijkbeheer relaxer verloopt: software voor tarificatie en facturatie, planning, verpleegkundig dossier, …

Meer patiënten

Mederi is een bruggenbouwer en creëert structurele samenwerkingen tussen de eigen praktijken, eigen en andere praktijken of andere spelers in het thuiszorglandschap.

Praktijkondersteuning

Mederi helpt u een toekomstvisie te ontwikkelen en deze te vertalen naar keuzes op korte termijn waarover u zelf in alle onafhankelijkheid beslist.

Onafhankelijk kwaliteitslabel

Steeds meer grotere zorggroepen werken samen met Mederi. Zij verwachten eenzelfde kwaliteit van elke Mederi-praktijk waarmee ze samenwerken.

Een uitgebreider aanbod

Ontwikkel een duurzame relatie met uw patiënten door op te treden als een centraal aanspreekpunt voor thuiszorg.

Lid worden van Mederi?
Vacatures bij Mederi-praktijken
Opleidingen door Mederi

De kracht van Mederi

Lokale teams omkaderd door een innovatieve en dynamische organisatie waardoor u kansen krijgt die u als praktijk of zelfstandig thuisverpleegkundige alleen moeilijk kunt realiseren.

U wil warme en kwaliteitsvolle zorg combineren met zorgondernemerschap en een gezonde groei als zelfstandige praktijk thuisverpleging?

Recente berichten

19/07/2018

De neutrale is er!

Thema van deze editie: vallen en valpreventie

24/05/2018

Thuisverplegingsteam Jan Van Gils... powered by Mederi!

Antwerpen ziet er plots nét dat tikkeltje beter uit... Thuisverplegingsteam Jan Van Gils doet hun toer in stijl.

25/04/2018

Aanpassingen nomenclatuur van de verpleegkundige verstrekkingen op 1 juni 2018

De nomenclatuur van de verpleegkundige verstrekkingen wordt op 1 juni 2018 aangepast. De belangrijkste vernieuwing is het invoeren van het 'mondeling voorschrift'. 

Assist
Comfortlift
CBB Leuven
SCA
Volvo Cars
Zorgpunt
AMMA
Precura
Coloplast
Tops