nl | fr

Mederi helpt u groeien in kwaliteit, praktijkmanagement en omzet

Wat voor patiënten een eenvoudige vraag is, een spuitje, wassen en kleden, wondzorg, … vraagt achter de schermen een hele organisatie met steeds meer administratie, organisatie, kwaliteitseisen en specialisatie.

Bij Mederi vindt u een totaalaanpak waardoor u zelf de touwtjes in handen houdt maar als zelfstandige praktijk thuisverpleging of thuisverpleegkundige toch de mogelijkheden en de middelen krijgt om uw ambities scherp te stellen en te realiseren.

Tarificatie, facturatie, ...

Diensten waardoor praktijkbeheer relaxer verloopt: software voor tarificatie en facturatie, planning, verpleegkundig dossier, …

Meer patiënten

Mederi is een bruggenbouwer en creëert structurele samenwerkingen tussen de eigen praktijken, eigen en andere praktijken of andere spelers in het thuiszorglandschap.

Praktijkondersteuning

Mederi helpt u een toekomstvisie te ontwikkelen en deze te vertalen naar keuzes op korte termijn waarover u zelf in alle onafhankelijkheid beslist.

Onafhankelijk kwaliteitslabel

Steeds meer grotere zorggroepen werken samen met Mederi. Zij verwachten eenzelfde kwaliteit van elke Mederi-praktijk waarmee ze samenwerken.

Een uitgebreider aanbod

Ontwikkel een duurzame relatie met uw patiënten door op te treden als een centraal aanspreekpunt voor thuiszorg.

Lid worden van Mederi?
Vacatures bij Mederi-praktijken
Opleidingen door Mederi

De kracht van Mederi

Lokale teams omkaderd door een innovatieve en dynamische organisatie waardoor u kansen krijgt die u als praktijk of zelfstandig thuisverpleegkundige alleen moeilijk kunt realiseren.

U wil warme en kwaliteitsvolle zorg combineren met zorgondernemerschap en een gezonde groei als zelfstandige praktijk thuisverpleging?

Recente berichten

20/10/2017

Zorgpunt: thuiszorg- en incontinentiemateriaal tegen speciale tarieven

Sinds een tijdje partnert Mederi met Zorgpunt. Dit om de Mederi-praktijken te ondersteunen in het snel en efficiënt voorzien van kwaliteitsvol thuiszorgmateriaal en incontinentieverzorging voor hun patiënten, tegen speciale tarieven. Zorgpunt zorgt voor de bestellingen van Mederi-leden met hetzelfde engagement waarmee zelfstandige thuisverpleegkundigen hun patiënten verzorgen. Interview met Mieke Vanseuningen (GMV Thuisverpleging) en Dominique Blanckaert (Zorgpunt).

20/10/2017

Kevin Bas: "Goed dat ik de samenwerking met SOL heb leren kennen"

Kevin Bas lanceerde in april 2016 zijn praktijk “De ronde van Bas”. Vandaag zijn ze met vier gedreven thuisverpleegkundigen. “Om mensen langer in hun vertrouwde omgeving te houden, deden wij soms zelf niet-verpleegkundige taken. Vandaag doen we hiervoor beroep op Mederi-partner Solidariteit voor het Gezin (SOL).”

20/10/2017

De Mens Centraal geeft OZC Sint-Vincentius mee ademruimte

Dat veranderingen in de wetgeving instellingen soms verplicht om hun werkwijze in vraag te stellen, ondervonden ze bij Ondersteunings- en ZorgCentrum Sint-Vincentius aan de lijve. Mederi krijgt een plaats in de vernieuwde zorgorganisatie.

Assist
Comfortlift
CBB Leuven
SCA
Volvo Cars
Zorgpunt
AMMA
Incozina
Coloplast