nl | fr

Samen
meer en beter

U bent praktijkcoördinator of thuisverpleegkundige? Tarificatie en facturatie is één ding, maar u wil meer.

Vacatures bij
Mederi-praktijken

Een overzicht van zelfstandige praktijken op zoek naar thuisverpleegkundigen of zorgkundigen

Opleidings
kalender

Een overzicht van opleidingen die Mederi zelf of in samenwerking met partners voor u organiseert.

Haal het maximum uit uw praktijk via Mederi

U bent een zelfstandige praktijk of thuisverpleegkundige en wil een plaats innemen in het moderne thuiszorglandschap? Kies voor samenwerking met Mederi. We creëren kansen waardoor u kan groeien in kwaliteit, praktijkmanagement en omzet. Kansen die u alleen moeilijk zelf kunt ontwikkelen

 

 

U wil warme en kwaliteitsvolle zorg combineren met zorgondernemerschap en een gezonde groei als of in een zelfstandige praktijk thuisverpleging?

Nieuws

20/10/2017

Zorgpunt: thuiszorg- en incontinentiemateriaal tegen speciale tarieven

Sinds een tijdje partnert Mederi met Zorgpunt. Dit om de Mederi-praktijken te ondersteunen in het snel en efficiënt voorzien van kwaliteitsvol thuiszorgmateriaal en incontinentieverzorging voor hun patiënten, tegen speciale tarieven. Zorgpunt zorgt voor de bestellingen van Mederi-leden met hetzelfde engagement waarmee zelfstandige thuisverpleegkundigen hun patiënten verzorgen. Interview met Mieke Vanseuningen (GMV Thuisverpleging) en Dominique Blanckaert (Zorgpunt).

20/10/2017

Kevin Bas: "Goed dat ik de samenwerking met SOL heb leren kennen"

Kevin Bas lanceerde in april 2016 zijn praktijk “De ronde van Bas”. Vandaag zijn ze met vier gedreven thuisverpleegkundigen. “Om mensen langer in hun vertrouwde omgeving te houden, deden wij soms zelf niet-verpleegkundige taken. Vandaag doen we hiervoor beroep op Mederi-partner Solidariteit voor het Gezin (SOL).”

20/10/2017

De Mens Centraal geeft OZC Sint-Vincentius mee ademruimte

Dat veranderingen in de wetgeving instellingen soms verplicht om hun werkwijze in vraag te stellen, ondervonden ze bij Ondersteunings- en ZorgCentrum Sint-Vincentius aan de lijve. Mederi krijgt een plaats in de vernieuwde zorgorganisatie.

Assist
Comfortlift
CBB Leuven
SCA
Volvo Cars
Zorgpunt
AMMA
Incozina
Coloplast