nl | fr

Iets loopt niet zoals het hoort? Wij willen het graag weten.

Iedereen vraagt kwaliteit van zorgverstrekkers: de overheid, de patiënt, doorverwijzers, … Die verwachte kwaliteit kunnen we alleen bieden wanneer we ons ook openstellen voor feedback van alle betrokkenen in het verzorgingsproces. 

Vanuit Mederi vinden we kwaliteit en behandeling van meldingen op alle niveau's belangrijk. Kwaliteit binnen onze interne organisatie die zowel de praktijken, de zorgverstrekkers als de patiënten ten goede komt, maar ook de kwaliteit van de zorgen en diensten die onze praktijken naar de patiënten toe leveren is belangrijk.

Iets loopt niet zoals verhoopt?

Laat het ons weten. We analyseren uw feedback op een correcte en objectieve manier. We garanderen een antwoord en bekijken welke stappen we kunnen zetten om het aangehaalde probleem in de toekomst te vermijden.
 

Mederi respecteert uw privacy

Mederi hecht veel belang aan respect voor de privacy van elke klant of bezoeker van haar websites.
Al uw persoonlijke gegevens die u achter laat worden strikt vertrouwelijk behandeld volgens de richtlijnen van GDPR EU2016/679.

Mederi (secretariaat)

Drie Sleutelsstraat 74, 9300 Aalst
Tel: 078 - 156 111
Fax: 053 - 710 567
secretariaat@mederi.be

nieuws

25/09/2018

Mederi gaat voor kwaliteit in de gezondheidszorg

Maar liefst 1000 verpleeg- en zorgkundigen maken deel uit van het grote Mederi-netwerk. Daarmee zijn we ruimschoots de grootste erkende dienst thuisverpleging die bestaat uit zelfstandige verpleegpraktijken. We zijn ervan overtuigd dat alle thuisverpleegkundigen en -zorgkundigen kwaliteit leveren, maar bij Mederi gaan we een stapje verder.

20/08/2018

Thuisverpleegkundigen zijn het beu om bestempeld te worden als fraudeurs binnen de gezondheidszorg

Het is nu genoeg geweest. Ieder jaar opnieuw kan men er zeker van zijn dat er wel iemand is die wil 'scoren' met de resultaten van het jaarverslag van de DGEC (Dienst voor geneeskundige evaluatie en controle van het RIZIV). Het is dan alsof die persoon zelf op onderzoek is geweest en iets wonderbaarlijks ontdekt heeft.

19/07/2018

De neutrale is er!

Thema van deze editie: vallen en valpreventie

Assist
Comfortlift
CBB Leuven
SCA
Volvo Cars
Zorgpunt
AMMA
Precura
Coloplast
Tops