Ken jij de kwaliteitsscore van jouw thuisverplegingspraktijk? Doe de test!

Bij Mederi zijn we ervan overtuigd dat elke thuisverpleegkundige en zorgkundige kwaliteitsvolle zorgen levert. Daarom groeide begin 2017 het besef dat de sector van de zelfstandige praktijken thuisverpleging nood had aan een kwaliteitskader dat verder ging dan de werking van de zorgverleners zelf. Vertrekkend vanuit de werking van de praktijk als geheel, definieerden we een kwaliteitslabel.

Benieuwd hoe jouw praktijk vandaag scoort op deze kwaliteitstest?

Test solopraktijk Test groepspraktijk
Alternate Text

Waarom de kwaliteit van mijn praktijk testen?

  • Duurt slechts tien minuten
  • Ism Prof. Dr. Johan Verrue van UGent
  • Ontdek de verbeterpunten van je praktijk
  • Resultaten binnen drie werkdagen
  • Test verschillende domeinen
  • Voor solo- en groepspraktijken
Gegarandeerd en snel betaald

Gegarandeerd en snel betaald

Als zelfstandig thuisverpleegkundige leg jij de focus op de zorg van jouw patiënten, wij zorgen voor de uitbetaling van jouw prestaties. En dat gegarandeerd 10 dagen na facturatie.

Netwerk doorverwijzers van zorgaanvragen

Netwerk doorverwijzers van zorgaanvragen

Ziekenhuizen, ziekenfondsen en andere zorgactoren zijn op zoek naar één centraal aanspreekpunt van waaruit de zorgvragen gedispatcht worden. Hiervoor kan je op Mederi rekenen.

De beste ondersteuning aan de beste prijs

De beste ondersteuning aan de beste prijs

Ontvang kwalitatieve dienstverlening op maat vanaf 2.95% op jouw omzet. Je kiest volledig zelf welke diensten het beste aansluiten bij de noden van jouw praktijk.

Verruiming praktijkaanbod

Verruiming praktijkaanbod

Mederi zet in op duurzame partnerships, zodat jouw patiënt zich niet naar een andere organisatie hoeft te richten indien de aanvullende zorgvraag niet enkel over thuisverpleging gaat.

Veelgestelde vragen over onze kwaliteitstest voor zelfstandige thuisverpleging

Op welke vlakken wordt mijn zorgpraktijk getest?
In onze kwaliteitstest voor zelfstandige thuisverplegingspraktijken komen alle belangrijke domeinen op vlak van zorg en management aan bod. Deze online scan is opgemaakt in samenwerking met Prof. Dr. Johan Verrue van de UGent.
 
Elke zelfstandige praktijk thuisverpleging kan de kwaliteitstest van Mederi doen. Zowel solo- als groepspraktijken.
 
Na het invullen van de evaluatie van je zelfstandige verpleegpraktijk ontvang je binnen de drie werkdagen het resultaat. Indien je objectief en kritisch kijkt naar je praktijk, wordt het resultaat van de kwaliteitstest uiteraard meer betrouwbaar.
 
Alternate Text

Ook aansluiten bij Mederi?

Met 158 praktijken en meer dan 1000 aangesloten verstrekkers is Mederi uitgegroeid tot de grootste aanbieder van zelfstandige en onafhankelijke thuisverpleging In België. We ondersteunen jouw groei in kwaliteit, praktijkmanagement en omzet. Contacteer ons vrijblijvend voor een gesprek.