Wound & chronic care (vervolg)

Wound & chronic care (vervolg)

Algemene informatie

Stoma:

Toelichting rond de nieuwe terugbetaling van stomamateriaal vanaf 01/04/2021
 

Urinaire sondes en sondage. Wat, waarom en hoe ?
Hier spreken we over urineretentie, die via sondage wordt behandeld.  Hier gaan we de verschillende sondes overlopen en de techniek van sondage herhalen.
 
Wondzorg: Skin Tears
Om een gerichte wondbehandeling in te stellen, is het nodig om een juiste en volledige wondbeoordeling te doen.

Aan de hand van een praktische tool (Triangle of Wound Assessment) gaan we stap voor stap alle beïnvloedende factoren en kenmerken van de wonde beoordelen om zo tot een gerichte wondbehandeling te komen.

Interactief beoordelen we  enkele casussen uit het werkveld en zullen we samen een behandelplan opstellen, rekening houdend met alle factoren. We bespreken de mogelijkheden van behandeling.
Dit is een interactieve sessie, waar persoonlijke inbreng en ervaringen meer dan welkom zijn.
Delen is weten! Soms is een ander gezichtspunt, ervaring, juist genoeg om net dat beetje meer te zijn om tot een oplossing te komen.

Opgelet: ten gevolge van de verspreiding van het coronavirus kunnen onze opleidingen op elk moment geannuleerd worden. Mogen wij ook vragen de voorzorgsmaatregelen die op het moment van de opleiding gelden, na te leven. Het aantal deelnemers wordt beperkt naargelang de mogelijkheden op de locatie. Bedankt voor de medewerking!

Wound & chronic care (vervolg)

22 april 2021

14u00 17u00

Webinar

Gratis voor Mederi-leden, € 30 voor niet-leden.

n.v.t

Inschrijven

Andere opleidingen