Over ons

Mederi is de grootste erkende dienst voor zelfstandige thuisverpleging, gedreven voor en door ondernemers. Ons doel is om jou of je praktijk te laten groeien zowel in kwaliteit, praktijkmanagement als in omzet.

Over ons

Onze visie

Zelfstandige zorgondernemers binnen de eerstelijnszorg en thuiszorg erkennen Mederi als dé instantie voor sectorspecifieke expertise in hun groei naar een multidisciplinaire aanpak.

Het Mederi-lidmaatschap en ons Mederi-kwaliteitslabel gelden als de referentie binnen de verpleegkundige sector en haar netwerk.
 
Mederi is de voortrekker om de steeds veranderende noden van de zelfstandige thuisverplegingspraktijk en de vereisten van de overheid om te zetten naar een eerstelijnspraktijk van vandaag en morgen.

Onze missie

Mederi wil de zelfstandige thuisverpleegkundige ontzorgen, steeds rekeninghoudend met de persoonlijke doelstellingen en keuzes van de praktijk zelf.
 
Om jou en je praktijk op verschillende manieren te laten groeien, kan je gebruik maken van een op maat gemaakt Mederi-dienstenpakket. Dit stelt de zelfstandige thuisverplegingspraktijken in staat om te focussen op datgene dat echt telt: een correcte uitvoering van de geleverde zorgen.

Onze waarden

Kernwaarden zijn de fundamenten van alle keuzes die een bedrijf of individu maakt. Bij Mederi komen ze terug in elk stuk van onze werking. Klantgerichtheid, betrokkenheid en deskundigheid van de medewerkers, onafhankelijk en duurzaam partnership met leveranciers en partners, zorgondernemerschap, eerlijk, respectvol en transparant en innovatief.