Praktijkcoaching

Ondersteuning van A tot Z door jouw persoonlijke coach

Praktijkcoaching
Praktijkcoaching

Als praktijkcoördinator sta je er bij ons niet alleen voor. Bij Mederi zijn de praktijkcoaches het aanspreekpunt van de zelfstandige praktijken thuisverpleging. Afhankelijk van jouw regio en in samenspraak wordt één van onze praktijkcoaches aan je toevertrouwd.

Waarmee kan een praktijkcoach helpen?

Samen met de coördinator en het team wordt de werking onder de loep genomen en een begeleidingstraject opgestart. Er wordt besproken wat de toekomstvisie en doelstellingen van de praktijk zijn.

De praktijkcoach is voor de coördinator steeds de eerste lijn bij vragen en problemen. Heb je een geweldig idee maar weet je niet of het realistisch is? Loopt een teamoverleg niet steeds hoe je het graag wil? Verlies je jezelf in die grote berg administratie of heb je vragen omtrent planning? Een praktijkcoach kan je voor al deze zaken ondersteuning bieden en jouw praktijk, indien nodig, terug op het rechte pad zetten.

Waar mogelijk biedt de praktijkcoach zelf oplossingen, waar nodig wordt doorverwezen naar externe expertise. Omdat onze praktijkcoaches uit het werkveld komen en ervaring hebben met het runnen van een team wordt ook de nodige aandacht besteed aan leiding geven, samenwerken en de teamwerking van een praktijk.

Benieuwd naar meer?

Het Mederi-kwaliteitslabel

Tenslotte ondersteunt de praktijkcoach een praktijk ook in het traject tot het behalen van het Mederi-kwaliteitslabel. Wie bewust omgaat met kwaliteit staat sterker om patiënten aan te trekken, te behouden en partnerships aan te gaan.