Praktijkcoaching

Ondersteuning van A tot Z via één aanspreekpunt.

Praktijkcoaching
Praktijkcoaching

Als praktijkcoördinator sta je er bij ons niet alleen voor. Voor vragen en ondersteuning kan een praktijkcoach van Mederi jou zeker en vast helpen. Afhankelijk van jouw regio en in samenspraak wordt één van onze praktijkcoaches aan je toevertrouwd.

Waarmee kan een praktijkcoach helpen?

Jouw praktijkcoach loopt jouw traject aan je zijde. Voor elke praktijk wordt er individueel bekeken hoe we de werking kunnen optimaliseren. Steeds op maat en in overleg met jou.

Ook bij kleinere problemen kan een praktijkcoach van pas komen. Heb je een geweldig idee maar weet je niet of het realistisch is? Loopt een teamoverleg niet steeds hoe je het graag wil? Verlies je jezelf in die grote berg administratie of heb je vragen omtrent planning? Een praktijkcoach kan je voor al deze zaken ondersteuning bieden en jouw praktijk, indien nodig, terug op het rechte pad zetten.

Benieuwd naar meer?

Opleidingen voor coaches

Wist je trouwens dat onze praktijkcoaches regelmatig opleidingen volgen? Ze worden begeleid door experten zodat ze inzicht krijgen in nieuwe managementtechnieken en veranderingen in het werkveld. En dat is dan weer voordelig voor jou.

Wil je als praktijkcoördinator ook blijven groeien? Alles start bij continu bijblijven, bekijk hier onze opleidingen.