Mederi kwaliteitslabel

Ontwikkeld in samenwerking met experten.

Mederi kwaliteitslabel
Mederi kwaliteitslabel

Mederi wil samen met zijn aangesloten leden sterk inzetten op kwaliteit in thuiszorg en zich zo onderscheiden van de anderen. Op die manier kunnen duurzame samenwerkingen mogelijk gemaakt worden met spelers binnen de eerstelijnsgezondheidszorg. Iets wat Mederi hoog in het vaandel draagt.

De kwaliteit van zorgprestaties beoordelen

Natuurlijk vragen onze partners garanties voor kwaliteit en permanentie. Om die kwaliteit in de thuiszorg kenbaar te maken en op vraag van onze partners, biedt Mederi zijn aangesloten praktijken de mogelijkheid een kwaliteitslabel te behalen. De audit voor het behalen van een Mederi-kwaliteitslabel wordt uitgevoerd door een onafhankelijke derde partij.
 

ISO-9001 Certificaat

Mederi kon onmogelijk het 'Mederi kwaliteitslabel' promoten bij haar praktijken, zonder zichzelf te onderwerpen aan een strenge controle. We hebben onszelf opgelegd om het Europese kwaliteitslabel ISO-9001 te behalen en onze eigen werking voortdurend in vraag te stellen en te verbeteren. In oktober 2018 mochten we dan ook het ISO-9001 certificaat in ontvangst nemen, na een uitgebreide screening door Bureau Veritas. 

 

Ik wil het Mederi-kwaliteitslabel behalen