CEO Willy Vertongen, ondernemer van het jaar 2022

Willy Vertongen werd voor de tweede maal genomineerd voor de Aalsterse Ondernemersaward, georganiseerd door Broeikas. Willy werd uit de top 3 verkozen als winnaar van De Ondernemersaward 2022.

Broeikas is een samenwerking tussen HoGent, Odisee en Stad Aalst. Jongeren en studenten tussen 16 en 25 jaar die goesting hebben om te ondernemen kunnen hier terecht met al hun creatieve ideeën of dromen en krijgen hier ook de beste ondersteuning om hun eigen bedrijf op te starten. 

Op 20 april werd de Ondernemersaward uitgereikt aan Willy Vertongen, onze CEO. Hij mocht zijn award in ontvangst nemen van burgemeester Christoph d'Haese. “De voorbije twee jaren waren heel bijzonder voor ondernemers als mezelf. Deze award doet dan ook bijzonder deugd als blijk van waardering voor onze blijvende inspanningen. Dank ook aan alle medewerkers, alle klanten, en aan Broeikas voor de organisatie van dit prachtige initiatief”, zegt Willy Vertongen. 

Er werden nog twee awards uitgereikt: de Prille Klimmer en de Gangmaker. De Prille Klimmer werd uitgereikt aan Gilles Markey, jong talent bij PMG Charge. PMG Charge ontfermt zich over slimme laadoplossingen voor bedrijven en particulieren. Je kan Gilles omschrijven als een gedreven ondernemer bij wie passie zijn grootste motivator is. Vanuit zijn studies postgraduaat ondernemen is zijn goesting om te ondernemen ontstaan. Gilles mocht zijn award in ontvangst nemen van Katrien Beulens, schepen van economie.

De derde award die werd uitgereikt was de award voor Gangmaker. Bij deze award worden projecten met een maatschappelijke impact in de bloemetjes gezet. Dit jaar mocht Luc Roels de award met veel trots in ontvangst nemen. Luc zette zijn schouders onder de organisatie van het vaccinatiecentrum Denderdal. Hij droeg zijn award ook op aan alle vrijwilligers die zich in de afgelopen periode hebben ingezet om het vaccinatiecentrum te ondersteunen in zijn werking.  

Gepost op 22 apr 2022

Andere nieuwsartikels