Mederi is van ons

Zet mee koers richting 20 jaar Mederi

Het is met grote trots dat we het 20-jarig bestaan van Mederi aankondigen. Sinds onze oprichting in 2003 hebben we ons ingezet om onze klanten de beste service en zorg te bieden, en we zijn dankbaar voor de steun die we gekregen hebben om ons te helpen groeien en te vestigen als een betrouwbare partner in de gezondheidszorg. Wij nodigen iedereen dan ook uit op het Mederi jubileumcongres en -feest op 25 mei 2023 in Maison de la Poste in Tour & Taxis Brussel.
 
We vieren op de gekende manier: gene zever en met een weldoordachte kritische noot, maar altijd hoopvol en oplossingsgericht. De symboliek van ‘de koers’, met zijn stoempende Flandriens is wat dat betreft voor Mederi nog het meest passend. De koers, met zijn kasseistroken, heuvels en bergen, de moeilijke momenten, de sprint en als het meezit dat gelukzalig gevoel van tevredenheid. Op 25 mei is de koers nooit veraf.
 
Maarten Vangramberen neemt de aanwezigen mee doorheen een inspirerend programma met een terugblik op 20 jaar Mederi, we staan stil bij wat er vandaag leeft maar duiken ook vol enthousiasme de toekomst in. Coureurs van dienst: psychiater en hoogleraar Dirk De Wachter, trendanalist en -psycholoog Herman Konings, onze eigenste CEO Willy Vertongen. Wij zijn zeker: met deze ploeg valt er te winnen. Afsluiten doen we met een feestelijke dinner & dance!
 
Waar & wanneer:
25 mei 2023 om 13u30 – 20u
Maison de la Poste, Tour & Taxis
Rue Picard 5/7, 1000 Brussel
 
Dit evenement markeert een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van ons bedrijf, wij hopen dat u aanwezig kunt zijn om dit samen met ons te vieren.

Gelieve uw aanwezigheid te registreren via: Registratie event Mederi 
Iedereen is van harte welkom na registratie.

 

Programma

13u30: Onthaal
14u00: Aan de start:
- Inleiding door minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke
- Een terugblik op 20 jaar Mederi
- In gesprek met Dirk De Wachter over zorgen in de maatschappij van vandaag
- Reactie van Stig Broeckx: in hoop zit veel zorg
- Willy Vertongen, CEO Mederi, over de kasseistroken in de thuisverpleging

15u30: Bevoorrading


16u15: met trendpsycholoog Herman Konings ongeremd naar de toekomst in de zorg.
16u45: Podiumceremonie onder leiding van Candice De Windt: 3 organisaties die zich inzetten voor de thuisverpleging en zorgondernemerschap vallen in de prijzen.
 
Onze koers wordt becommentarieerd door Maarten Vangramberen.
 
Omstreeks 17u30 bereiken we de aankomst en start de dinner & dance.

happy-holidays-(600-x-200-px)-(450-x-150-px)-(Facebook-omslag)-(500-x-500-px).png

Gepost op 07 apr 2023

Andere nieuwsartikels